Protecció Dades

Dades Personals.- D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD), JORDI PUJOL ALEMANY, SLU li comunica la política adoptada per tractar les dades personals.

1.-¿Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?
    Identitat: JORDI PUJOL ALEMANY, SLU
    Adreça postal: CRTA.D’ARBÚCIES, KM.6 (17400 Breda-Girona). 
    Telèfon: 972871018
    Adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
    Canal de Protecció de Dades: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

2.- ¿Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?
A JORDI PUJOL ALEMANY, SLU tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’executar els serveis contractats amb nosaltres, així com a gestionar l’enviament de la informació sobre els nostres serveis i productes..

3.- ¿Quant de temps conservarem les vostres dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es dugui a terme l’execució dels serveis contractats i en els terminis previstos a les disposicions legals respecte a la prescripció de la responsabilitat que pugui derivar del mateix.

4.- ¿Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?
La base legal per al tractament de les vostres dades és el consentiment informat de la persona interessada per l'execució del contracte de prestació de serveis.

5.- ¿A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?
No se cediran dades de caràcter personal a tercers, tret que sigui obligació legal.

6.- Quins són els vostres drets?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si JORDI PUJOL ALEMANY, SLU estem tractant dades personals que la concerneixen, o no.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió, entre altres motius, quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir.
En determinades circumstàncies previstes a l'article 18 RGPD, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest cas, únicament les conservarem per exercir o defensar reclamacions.
En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format estructurat d'ús comú i lectura mecànica i a transmetre'ls a un altre responsable.

7.- Com podeu exercir els drets?
L’interessat es pot dirigir per escrit a la nostra adreça crta. d’Arbúcies, km.6 de 17400 Breda -Girona- adjuntant còpia del DNI. O bé, a través de la següent direcció de correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.